1. Preţul şederii dumneavoastră şi ce include.

140RON pe noapte pentru o căsuţă (pentru 3 persoane)

270RON pe noapte pentru un apartament (pentru 6 persoane)

 

Aceste preţuri includ:

-           folosirea cazării pentru maximum de persoane indicate în descriere (3 persoane pentru o căsuţă şi 6 persoane pentru un apartament)

-          lenjerie de pat

-          Folosirea duşurilor pe perioada orelor specificate pe program la blocul de duşuri

 

2. Siguranţa lucrurilor proprii

 

-          lucrurile personale sunt responsabilitatea ta pe perioada şederii.

-          Orice vehicol parcat pe proprietatea noastră are asigurat un minimum de securitate. Trebuie sa îţi închizi bine maşina şi să îţi iei toate lucrurile din parcare

-          Nu acceptăm responsabilitatea pentru accidente, pierderi sau pagube aduse lucrurilor personale

 

3. Sosirea

 

Cazarea va fi disponibilă aproximativ de la ora 15:00

 

 

4. Plecarea

 

Trebuie să părăsiţi camerele până la ora 12:00 în ziua plecării. Vă rugăm să returnaţi cheia şi chestionarul la recepţie când plecaţi.

 

Important – vă rugăm luaţi seama:

 

5.Intelegerea noastra cu dumneavoastra

Vă obligă, pe dumneavoastră ca lider, cât şi  pe toţi membrii grupului, incluzând copiii şi vizitatorii din acea zi. Trebuie să vă asiguraţi că toţi membrii grupului sunt conştienţi şi acceptă termenii acestei înţelegeri. Începe din momentul în care înţelegerea este făcută şi se sfârşeşte în momentul în care ultimul membru al grupului părăseşte tabăra.

 

6. Detalii personale

Avem dreptul de a obţine numele, vârsta, adresa şi genul fiecărui membru al grupului înainte de a confirma înregistrarea sau la orice oră. Eşecul în a ne furniza detaliile complete pentru fiecare din grupul dumneavoastră înainte de sosire, care trebuie să vă inculudă pe dumneavoastră poate cauza amânarea sau interzicerea accesului în tabără.

 

7.Aderarea la termenii si regulamente

Avem dreptul de a anula înregistrarea dumneavoastră, sau să vă rugăm pe dumneavoastră sau grupul dumneavoastră să părăsiţi tabăra imediat, fără compensare sau rambursare, dacă dumneavoastră sau vreunul dintre membrii grupului nu au respectat această înţelegere, în special când nu s-au respectat termenii referitori la comportare şi comportament.

 

8.Limita de vastra si responsabilitate

Trebuie să ai peste 21 de ani pentru a face o înregistrare şi trebuie să fie cel puţin un adult capabil şi responsabil cu vârsta peste 21 de ani pentru fiecare unitate de cazare. Eşti responsabil pentru comportamentul tuturor membrilor grupului tău, în special a celor care au sub 21 de ani.

 

9.Raportul copil / adult

Există posibilitatea sa nu ai într-o unitate de cazare majoritatea persoanelor între 17 şi 21 de ani, dar nici să nu ai destui adulţi capabili şi responsabili peste 21 de ani în fiecare unitate de cazare. Trebuie să fii de acord cu raportul adult / copil pe care ţi l-am detailat.

 

10.Modificare numar de membri sau de cazare

Numărul membrilor grupului tău şi repartizarea oaspeţilor în fiecare unitate de cazare trebuie să rămână cel pe care ni l-aţi anunţat pe întreaga perioadă de şedere.

 

11.Numarul maxim de persoane

Numărul maxim de musafiri în fiecare unitate de cazare nu trebuie să depăşească 3 persoane într-o căsuţă şi 6 persoane într-un apartament. Dacă există vreo nerespectare a acestei clauze v-am putea cere să părăsiţi campingul fără nici o rambursare a banilor sau (la libera noastră alegere) să mutăm persoanele care sunt în plus în alte unităţi de cazare şi vă vom taxa pe dumneavoastră sau pe ei potrivit cu preţul întreg pentru o căsuţă în plus de la data sosirii grupului.

 

12.Obiecte interzise

Nu puteţi să aduceţi sau să folosiţi nici un fel de armă de vânătoare, cuţit, arme de foc, arme cu aer comprimat, echipament de tir, artificii, substanţe ilegale, sau obiecte asemănătoare în camping sub nici o formă.

 

13. Scopul si asteptarile noastre

Scopul nostru este de a oferi o pauză relaxantă potrivită pentru familii într-un mediu natural. Pentru a vă asigura de maxima plăcere a vacanţei dumneavoastră şi de cea a tuturor musafirilor noştri vă rugăm să vă conformaţi tuturor cerinţelor şi acordului nostru cu dumneavoastră, dar să acordaţi o atenţie specială paragrafelor următoare şi altor informaţii afişate in tabără.

 

(i) Cazarea

Se aşteaptă de la dumneavoastră să folosiţi cabanele şi tot ce conţin ele cu grijă şi să le lăsaţi curate şi ordonate la plecare. Ne rezervăm dreptul de a vă pune să plătiţi pentru extra curăţenie, obiecte lipsă sau pagube.

Ne rezervăm dreptul de a intra în cabane la orice oră pentru orice scop rezonabil. De exemplu, pentru a face verificări, sau pentru a face inspecţii esenţiale, muncă de întreţinere, menaj sau reparaţii. Vă rugăm să notaţi faptul că ocuparea cabanelor nu este exclusivă.

 

(ii) Comportamentul în conformitate cu această înţelegere

Comportamentul dumneavoastră nu trebuie să fie excesiv, gălăgios sau distrugător, în special noaptea. Comportamentul ofensiv, beat, sau ilegal nu va fi tolerat şi ar putea rezulta în implicarea poliţiei şi/sau cererea de a părăsi tabăra. Nu vom considera acceptabil comportamentul şi limbajul ofensiv sau agresiv îndreptat spre personal sau spre alţi oaspeţi. Vă putem cere dumneavoastră şi/sau altor membri ai grupului să plecaţi imediat dacă comportamentul dumneavoastră este considerat nepotrivit, probabil cauzează rău, sau pune în primejdie distracţia, comfortul sau siguranţa vecinilor dumneavoastră, sau a altor musafiri, personalului sau publicului în general, sau poate, după părerea noastră, să încalce oricare din înţelegerile noastre cu dumneavoastră. Nici o rambursare sau compensare nu va fi dată în aceste circumstanţe şi ne rezervăm dreptul de a nu mai accepta în viitor nici o rezervare de la dumneavoastră sau de la nici unul din membrii grupului dumneavoastră.

 

 

(iii)  Supravegherea copiilor şi responsabilităţile parentale

Sunteţi responsabil de supravegherea tuturor membrilor grupuluii dumneavoastră cu vârsta sub 21 de ani. Aceasta este important în special în locurile de joacă pentru copii, în restaurant, în apropiera lacului, a pistei de ciclism şi în zonele sportive.

 

 

 

            (iv)Dreptul nostru la compensaţie

Înregistrându-te eşti de acord cu faptul că avem dreptul pe timpul şederii tale sau după ce pleci să recuperăm de la tine şi / sau de la oricare din membrii grupului costul pentru:

a.  orice compensaţie pe care trebuie să o plătim altora, inclusiv musafirilor noştri, şi/sau

b.  orice pagube aduse proprietăţii sau cazării, şi / sau

c.  orice alte plăţi sau onorarii pe care le-am putea avea,

 

rezultate din acţiunea sau inacţiunea ta sau a unora dintre membrii grupului tău şi din nerespectarea înţelegerii noastre.

 

(v)  Identificarea

Pentru a vă înregistra în camping şi înainte ca să aveţi acces la cabane vom fi nevoiţi să completăm procedura de înregistrare. Vom avea nevoie de o copie a buletinului sau paşaportului fiecărei persoane care stă în tabără.

 

(vi) Siguranta

Lacul nu este proprietatea noastră. Dacă decizi că vrei să înoţi în lac o faci pe propria răspundere. Nu îţi recomandăm să sari de pe turnul de beton, deoarece mulţi oameni au murit făcând asta.

 

(vii) Grătarele, focurile deschise şi riscurile de foc

 

Grătarele şi focurile deschise nu sunt permise în sau în jurul cabanelor sau apartamentelor. Există locuri special amenajate pentru grătare în partea cea mai de sus a taberei. Pentru a vă conforma regulilor de siguranţă a focului acesta trebuie să fie supravegheat de personalul angajat şi toate grătarele şi focurile deschise trebuie să aibă acordul în avans al personalului şi trebuie strinse înainte de miezul nopţii. (24:00)

 

Aveţi o grijă deosebită să nu faceţi nici un lucru care ar putea cauza foc – vă rugăm respectaţi semnele NU FUMAŢI şi folosiţi doar locurile special destinate pentru fumat.

 

Artificiile nu pot fi aduse şi folosite în tabără.

 

(viii) Politica fumatului

Fumatul nu este permis în cabane, apartamente, restaurant sau în alte clădiri din tabără, dar este permis doar în locurile special amenajate, marcate pe harta taberei.

 

            (ix) General

Nu încercaţi să intraţi sau să folosiţi facilităţile care sunt închise

 

14.  Înţelegerea noastră este guvernată de legile româneşti

 

15.Raspundere

În toate cazurile responsabilitatea noastră pentru toate revendicările apărute pe parcursul şederii tale este limitată la costul înregistrării. Nu vom fi responsabili pentru nici o problemă care rezultă din evenimente imprevizibile care sunt dincolo de controlul nostru.

 

16. Detalii pentru comentarii si reclamatii

Orice problemă care nu a fost rezolvată pe parcursul şederii tale ar trebui încunoştiinţat în scris la:

Serviciile pentru musafiri, NetWorks, Str Regiment 85 Infanterie 1831, Apt 13, Parter, Şiria, jud. Arad, România, în 28 de zile de la data plecării. În astfel de cazuri, vom coresponda doar cu persoana numită la înregistrare.